Nova web

03 juliol 2020 | Comunicat

Els últims mesos, per culpa de la pandèmia han canviat el món i la forma en què les persones ens relacionem i a nosaltres també ens ha afectat, o  obligant-nos a suspendre, i posteriorment cancel·lar la temporada.

Però no tot són males notícies, aquests mesos ens han servit per acabar un dels projectes amb els quals va entrar la junta ara fa gairebé un any. Actualitzar la web!

Amb un nou estil, el llistat de tots els equips de l’AQC, si, tots, també aquells que per uns motius o per altres ja no hi són, més informació sobre la selecció catalana que hem tingut en aquests anys, malauradament la temporada 2019-2020 es quedarà sense… i un nou apartat per ajudar a crear nous equips.

També hem perdut coses com la galeria, hem intentat condensar aquelles fotografies en altres apartats, com a qui som, on expliquem la història de l’associació.

Esperem que aquest canvi us agradi, poder tornar a jugar en aquesta nova temporada 2020-2021 que ja s’està preparant i continuar mantenint-vos informats.

No sabem quins canvis s’hauran de fer per mantenir la seguretat, el que si sabem és que ara és hora de tornar a entrenar i preparar-se, així que us deixem un vídeo de la selecció de la temporada passada a Bamberg que esperem que us animi. Segadors què feu?

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments