Assemblea 18/07/2020

21 juliol 2020 | Assemblees

El passat dissabte 18 de juliol va tenir lloc una de les assemblees més curtes i ràpides que hem vist. Degut, principalment, a la poca quantitat de punts a l’ordre del dia, tot i així hi va haver moltes votacions.

Els equips presents van ser Barcelona Eagles, Bocs Folls, Buckbeak Riders i Draco Dormiens. Per segona vegada consecutiva van faltar els Nightmare Grims.

Moció 1.- Debat i votació proposta de modificació del reglament de la Lliga Catalana

Es pot trobar la proposta en el següent enllaç.

La junta va decidir repassar les modificacions una a una i votar-les individualment, podent aclarir així punts que no estiguessin clars o modificar-se al moment.

La primera modificació és el punt 2.1.b La jornada es tanca dues setmanes abans de disputar-se. No és el primer punt que apareix explícitament, però si que s’hi fa referencia en altres punts, com al punt 1.1.d Abans de la jornada es tanqui […]. En aquest punt s’han unificat totes les mencions de temps per dur a terme una jornada. La modificació es va aprovar per unanimitat.

La següent modificació és el punt 1.2.h Els partits disputats amb jugadors cedits contaran com a renúncia per l’equip que conté jugadors cedits. Contant com a derrota de 0-150*. Punt que es va afegir en la anterior assemblea proposada per Riders. La modificació es va tornar a aprovar per unanimitat.

Tot seguit es va seguir per la modificació del punt 2.1.c La lliga catalana es dividirà en jornades de lliga, mínim una per equip, repartides entre els mesos setembre i juny i en un nombre de partits igual per a cada equip. Aquesta modificació només era del mes d’inici de les jornades, adelantant el calendari al setembre per intentar començar abans i tenir més temps entre les jornades, tal com es va aprovar al calendari de jornades a la última assemblea. La modificació també es va aprovar per unanimitat.

La cuarta modificació, tot i que anava abans que la tercera, és l’eliminació del punt 2.1.a La lliga catalana tindrà lloc en una base regular de caràcter mensual en jornades úniques en les quals tots els equips jugaran com a mínim un partit. Degut a que concretava el format de les jornades i això depèn del format que es trii per la Lliga, es va decidir eliminar-lo i la assembla va votar a favor unànimement.

La següent modificació (i última del punt 2) és el punt 2.1.e Les dates i partits de cada jornada de lliga seran fixes però són susceptibles a canvis acordats entre l’equip local d’una jornada i la direcció. En cas d’avançar la jornada, la nova data ha de respectar el terminis establerts en el punt 2.1.b. En aquest punt s’ha afegit l’especificació de temps, modificant-la respecte la presentada anterioment per un format més clar. Amb aquesta modificació s’evita que una jornada s’avanci i no es tingui un mínim de dues setmanes per preparar-la. L’assembla va tornar a aprovar la modificació amb tots els vots a favor.

La segona eliminació d’un punt proposada era pel punt 3.3.d.1 Falta d’un camp reglamentari sense notificació prèvia. Punt que es va tractar a la última assemblea i es va trovar un vuit legal en el fet que si es notificaava l’ús del camp no reglamentari no hi havia cap tipus de sanció (si més no als exemples). L’eliminació del punt es va aprovar per unanimitat.

Com a últim punt està el nou punt creat després del debat originat a la última assemblea amb el punt 3.3.d.1 i els camps no reglamentaris. El punt complet es:


4. Camps no reglamentaris

 1. Presentar un camp amb les següents mancances implica una falta lleu. Sempre que no presenti mancances tipificades en faltes més greus.
  1. El camp no compleix les mesures reglamentàries i és fins a 4 metres més estret o més curt.
  2. El camp presenta pendents molt pronunciats.
 2. Presentar un camp amb les següents mancances implica una falta greu. Sempre que no presenti mancances tipificades en faltes més greus.
  1. El camp no compleix les mesures reglamentàries i és fins a 8 metres més estret o més curt.
  2. El camp presenta desnivells o esglaons.
  3. El camp presenta molts sots.
 3. Presentar un camp amb les següents mancances implica una falta molt greu.
  1. El camp no compleix les mesures reglamentàries i és més de 8 metres més estret o més curt.
  2. El camp presenta sots grans o el terreny és extremadament irregular.
  3. El camp presenta obstacles rígids.
   1. A menys de 2 metres de distància de les línies de fons.
   2. A menys de 3 metres de les línies de banda.
  4. El camp té objectes perillosos dintre l’àrea de joc. Tals com pedres, vidres, agulles o altres tipus de deixalles.

En aquest punt si que hi va haver dubtes, començat pels Eagles que volien que s’especifiqués si la sanció és per jornada o per partit i la junta va explicar que el que comporta cada sanció està explicat al punt 3.3.

A continuació Bocs demanar especificar més bé el que significa esglaons al punt 4.b.2, la junta respon que els esglaons es refereixen a que el camp presenti un desnivell de forma abrupta i modifica el punt per millorar la comprensió.

Tot seguit Bocs pregunta per la diferència entre els punts b.2 i c.2 i la junta respon que en el cas del c.2 és que el camp és perillós per fer-hi partits i en el punt b.2 el camp no és idoni per disputar-hi partits però no és perillós.

Un cop aclarits els dubtes es va procedir a la votació del punt sencer, el qual, com a tota l’assemblea, es va aprovar per unanimitat.

Finalment la junta va recordar que hi ha temps fins el 31 de juliol per presentar candidatures a ser hoste de la Copa Catalunya i per renovar els socis dels equips sense haver de renovar els documents.

Podeu veure l’acta oficial a continuació:

Acta assemblea

Amb la aprovació del reglament de la Lliga ja està gairbé tot llest perquè comenci la Lliga al setembre, a falta de sortejar les posicions de les jornades i que la situació ho permeti.

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments