Política de galetes

En la web http://quidditchcayalunya.cat (d’ara endavant, el Lloc web) utilitzem galetes per a facilitar la relació dels visitants amb el nostre contingut i per a permetre elaborar estadístiques sobre les visitants que rebem. L’informem que podem utilitzar galetes amb la finalitat de facilitar la seva navegació a través del Lloc web, distingir-li d’altres usuaris, proporcionar-li una millor experiència en l’ús d’aquest, i identificar problemes per a millorar el nostre Lloc web.  

Què són les galetes?

Es denominen galetes a uns petits arxius que es graven en el navegador utilitzat per cada visitant de la nostra web perquè el servidor pugui recordar la visita d’aquest usuari amb posterioritat quan torni a accedir als nostres continguts. Aquesta informació no revela la seva identitat, ni cap dada personal, ni accedeix al contingut emmagatzemat en el seu pc, però si que permet al nostre sistema identificar-li a vostè com un usuari determinat que ja va visitar la web amb anterioritat, va visualitzar determinades pàgines, etc. i a més permet guardar les seves preferències personals i informació tècnica. En compliment de la Directiva 2009/136/CE, desenvolupada en el nostre ordenament per l’apartat segon de l’article 22 de la LSSI, seguint les directrius de l’AEPD, procedim a informar-lo detalladament de l’ús que es realitza en la nostra web. A continuació, es realitza una classificació de les galetes en funció d’una sèrie de categories. No obstant això és necessari tenir en compte que una mateixa galeta pot estar inclosa en més d’una categoria.  

Tipus de galetes segons l’entitat que les gestiona

 • Galetes pròpies: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel propi editor.
 • Galetes de tercers: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades.
 

Tipus de galetes segons el termini de temps que romanen actives

 • Galetes de sessió: Són un tipus de galetes dissenyades per a recaptar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web.
 • Galetes persistents: Són un tipus de galetes en el qual les dades segueixen emmagatzemats en el terminal i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la galeta, i que pot anar d’uns minuts a diversos anys.
 

Tipus de galetes segons la seva finalitat

 • Galetes tècniques: Aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixin.
 • Galetes de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari.
 • Galetes publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, en el seu cas, l’editor hagi inclòs en una pàgina web.
 • Galetes de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, en el seu cas, l’editor hagi inclòs en una pàgina web. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per a mostrar publicitat en funció d’aquest.
 • Galetes d’anàlisis: Són aquelles que permeten al responsable d’aquestes, el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als quals estan vinculades. La informació recollida mitjançant aquesta mena de galetes s’utilitza en el mesurament de l’activitat dels llocs web, amb la finalitat d’introduir millores en funció de l’anàlisi de les dades d’ús que fan els usuaris del servei.
Actualment, la majoria dels navegadors vénen configurats per defecte per a bloquejar la instal·lació de galetes de publicitat o tercers en el seu equip. L’usuari pot ampliar les restriccions d’origen, impedint l’entrada de qualsevol mena de galeta, o eliminar aquestes restriccions, acceptant l’entrada de qualsevol mena de galetes. Si està interessat a admetre galetes de publicitat o de tercers, podrà configurar el seu navegador a tal fi. L’acceptació realitzada per l’usuari, fent clic en el botó d’ACCEPTAR mostrat en la informació inicial sobre galetes, implica que està consentint expressament al responsable per a la seva utilització, podent exercir els seus drets i revocar el seu consentiment en qualsevol moment, a través de sol·licitud a l’AQC. A continuació l’informem detalladament totes les galetes que podrien arribar a instal·lar-se des del nostre lloc web. En funció de la seva navegació, de la configuració del seu navegador i de l’acceptació o rebuig d’aquestes, podran instal·lar-se totes o només algunes d’elles.
Nom Categoria Descripció Propietat Durada
_ga Anàlisi S’usa per a distingir als usuaris. Tercers 2 anys
wp-settings- Funcionalitat Serveix per a personalitzar la Interfície d’Usuari. Pròpia 1 any
wp-settings-time- Funcionalitat Serveix per a personalitzar la Interfície d’Usuari. Pròpia Finalització de la sessió
et-pb-recent-items-colors Funcionalitat Desconeixem l’origen de la galeta Tercers Desconeixem l’origen de la galeta
et-editor-available-post-3346-bb Funcionalitat Desconeixem l’origen de la galeta Tercers Desconeixem l’origen de la galeta
et-editor-available-post-3346-bb Funcionalitat Desconeixem l’origen de la galeta Tercers Desconeixem l’origen de la galeta
__atuvc Funcionalitat Desconeixem l’origen de la galeta Tercers Desconeixem l’origen de la galeta
__atuvs Funcionalitat Desconeixem l’origen de la galeta Tercers Desconeixem l’origen de la galeta
gdpr Funcionalitat Desconeixem l’origen de la galeta Tercers Desconeixem l’origen de la galeta
És possible que actualitzem la Política de Galetes del nostre Lloc web, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre Lloc web amb l’objectiu d’estar adequadament informat sobre com i per a què usem les galetes. Si vostè no desitja que es guardin galetes en el seu navegador o prefereix rebre una informació cada vegada que una galeta sol·liciti instal·lar-se, pot configurar les seves opcions de navegació perquè es faci d’aquesta forma. La major part dels navegadors permeten la gestió de les galetes de 3 formes diferents:
 • Les galetes són sempre rebutjades;
 • El navegador pregunta si l’usuari desitja instal·lar cada galeta;
 • Les galetes són sempre acceptades;
El seu navegador també pot incloure la possibilitat de seleccionar amb detall les galetes que desitja que s’instal·lin en el seu ordinador. En concret, l’usuari pot normalment acceptar alguna de les següents opcions:
 • Rebutjar les galetes de determinats dominis;
 • Rebutjar les galetes de tercers;
 • Acceptar galetes com no persistents (s’eliminen quan el navegador es tanca);
 • Permetre al servidor crear galetes per a un domini diferent.
Per a permetre, conèixer, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip pot fer-ho mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador. Pot trobar informació sobre com configurar els navegadors més usats en les següents ubicacions:
 • Internet Explorer: Eines -> Opcions d’Internet -> Privacitat -> Configuració. Per a més informació, pot consultar el suport de Microsoft o l’Ajuda del navegador.
 • Firefox: Eines -> Opcions -> Privacitat -> Historial -> Configuració Personalitzada. Per a més informació, pot consultar el suport de Mozilla o l’Ajuda del navegador.
 • Chrome: Configuració -> Mostrar opcions avançades -> Privacitat -> Configuració de contingut. Per a més informació, pot consultar el suport de Google o l’Ajuda del navegador.
 • Safari: Preferències -> Seguretat. Per a més informació, pot consultar el suport d’Apple o l’Ajuda del navegador.