VI Copa Catalunya

03 desembre 2019 | Copa Catalunya

Ja arriba la IV Copa Catalunya, la competició més important dintre de l’AQC on es decidirà quin equip anirà a jugar el campionat europeu, l’EQC (European Quidditch Cup).

Cartell VI Copa Catalunya
Cartell VI Copa Catalunya

Aquesta sisena edició serà la més gran que s’ha fet fins ara, participant 5 equips, 4 d’ells dintre de Catalunya i 1 de la Comunitat Valenciana. Tot i que no és la primera vegada que un equip de fora de Catalunya juga a la Copa, si que serà el primer cop que juga partits oficials i podria obtenir la plaça per l’EQC.

L’increment d’equips crea un augment de partits i aquests la duració del torneig, és per això que la copa se celebrarà el divendres 6 i diumenge 8 de desembre. L’emplaçament aquest cop serà al camp municipal de Sant Joan de Vilatorrada, població d’on son els Bocs Folls, que han treballat conjuntament amb l’AQC i el propi ajuntament per dur a terme aquesta Copa. Els partits es jugaran de 10:00 a 17:00 el divendres i de 9:00 a 16:00 el diumenge.

Cada equip pot portar fins a un màxim de 21 jugadors i un mínim de 7 en el seu roster tot i que cap equip ha arribat al màxim de jugadors. Cada equip porta un número diferent de jugadors. Un roster amb molts jugadors permet fer més canvis però costa més gestionar i complir les normes (sobretot la de gènere), en canvi un roster amb poca gent permet una gestió més fàcil però repercuteix en un gran cansament dels jugadors. Serà el nombre de jugadors un punt decisiu per la classificació? Queda poc per saber-ho.

Roster VI Copa Catalunya Bocs Folls
Roster VI Copa Catalunya Bocs Folls
Roster VI Copa Catalunya Buckbeak
Roster VI Copa Catalunya Buckbeak
Roster VI Copa Catalunya Draco
Roster VI Copa Catalunya Draco
Roster VI Copa Catalunya Eagles
Roster VI Copa Catalunya Eagles
Roster VI Copa Catalunya Grims
Roster VI Copa Catalunya Grims

Finalment, no us oblideu que se celebra el dies 6 i 8 de desembre a Sant Joan de Vilatorrada, a prop de Manresa. Us hi esperem!

I si no podeu venir, també podreu seguir el que va passant a les nostres xarxes socials i al esdeveniment de Facebook.

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments