Protocol de Joc COVID-19

19 agost 2020 | Comunicat

Degut a les restriccions i les mesures de seguretat que s’han de dur a terme per la pandèmia de la COVID-19 anunciem un protocol de Joc que s’aplicara a les competicions organitzades per l’AQC (Lliga Catalana i Copa Catalunya)

Podreu trobar el document a la carpeta pública del Drive, fins de Competició > Reglament i arbitratge. També podeu descarregar el document a continuació.

Descarregar protocol de Joc COVID-19

En el protocol s’especifica com s’haurà de tractar el material abans, durant i després de cada partit així com els canvis de comportament que hauran de complir a tant els jugadors, àrbitres com els assistents.

En cas d’incompliment d’aquest protocol l’AQC podrà sancionar tant a la persona implicada com a l’equip al qual pertany, si s’escau. Aquestes sancions es concretaran abans de realitzar la competició segons la situació en la que ens trobem en aquell moment.

Una de les sancions podria ser no permetre jugar a una persona que presenti símptomes, així com aquelles persones amb qui hagi mantingut contacte i arribant fins i tot a no permetre competir al seu equip sencer. Per aquest motiu es recomana evitar viatges i contactes durant dues setmanes abans de les competicions.

Recordem que el protocol s’ha creat per a mantenir la seguretat dels tornejos durant la pandèmia i les sancions que es proposin seran sempre per a mantenir la seguretat de tots els assistents.

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments