Lliga Catalana 19/20 – Jornada 2

16 febrer 2020 | Lliga Catalana

La segona jornada de la temporada ha tingut lloc aquest dissabte 15 de febrer a Tarragona, al camp d’entrenament dels Nightmare Grims. On s’han enfrontat aquest cop els equips més veterans de l’associació, Nightmare Grims, Barcelona Eagles i Bocs Folls.

Tal com va passar a la primera jornada, tant Grims com Eagles no han aportar prou àrbitres, fet que els ha tornat a sancionar tot els partits de la jornada

Nightmare Grims – Barcelona Eagles

El primer enfrontament va tornar a juntar a l’equip local, els Nightmare Grims, amb l’equip barceloní, els Barcelona Eagles.

En un primer moment, només Grims tenien la jornada sancionada per falta d’àrbitres certificats, però un cop finalitzat el tercer partit, s’ha sancionat a Eagles per falta d’equip arbitral complet. Així doncs tal com va succeir al primer enfrontament de la primera jornada entre els dos equips, el resultat final ha sigut de doble derrota.

Aquest cop l’enfrontament ha sigut encara més igualat que l’anterior, mantenint en tot moment una diferència de puntuació de com a molt 30 punts. Finalment Eagles va atrapar la snitx quan el marcador era de 100 – 80, donant la victória al equip visitant per 100-110*.

Barcelona Eagles – Bocs Folls

El segon partit haa enfrontat els dos equips visitants, Barcelona Eagles i  Bocs Folls.  El que un principi era l’únic partit reglamentari de la jornada ha començat amb una ventatja per part de Bocs, mantenint un marcador igualat, tal com havia passat al anterior partit, però, tant bon punt ha sortit la snitx en joc, Eagles ha començat a distanciar-se passant d’un empat a 90 a finalitzar l’enfrontament amb un resultat de 250* -160.

Lliga Catalana - Jornada 2 Eagles Vs Bocs

Tot i la gran victòria per part d’Eagles, finalment el resultat oficial va ser de 0 – 150*, donant la victòria a Bocs.

Nightmare Grims – Bocs Folls

L’últim partit de la jornada va enfrontat l’equip local amb l’equip santjoanenc, els Bocs Folls.

Aquest partit ha sigut el que ha acabat amb  més diferència al marcador. Bocs han marcat el primer punt del partit i no han sigut capaços de marcar cap més punt. Finalment el partit ha abans d’agafar la snitx Grims tenia deu vegades la puntuació de Bocs i agafant finalment la snitx, marcant un resultat final de 130* – 10.

Tot i la aclaparadora victòria de Grims, gràcies a la sanció de Grims, Bocs Folls ha guanyat aquest segon partit tot i perdre l’enfrontament. També ha sigut durant aquest partit on Eagles no ha pogut aportar prou gent per arbitrar i controlar el partit, fet que els ha sancionat perdent tots els partits de la jornada.

Finalment es pot dir que tota la jornada s’ha decidit en l’últim partit, passant de ser dues victòries per Eagles, una victòria i una derrota per Bocs  i dues derrotes per Grims, a dues victòries per Bocs i dues derrotes tant per Grims com per Eagles. Així doncs, el resultat és molt similar al de la primera jornada on ha surtit guanyador l’equip que ha perdut tots els partits. 

Això demostra la importància de la normativa de la Lliga a la hora de jugar i intentar guanyar la IV Lliga Catalana i esperem que en les pròximes jornades els resultats puguin ser els mateixos dels partits.

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments