Lliga Catalana 19/20 – Jornada 1

04 febrer 2020 | Lliga Catalana

La primera jornada de la temporada 2019/2020 ha començat aquest diumenge 02 de febrer amb els equips més veterans i el més novell. Barcelona Eagles, Nightmare Grims i Draco Dormiens. 

La jornada ha tingut lloc al parc de la Pau a Barcelona, al camp d’entrenament dels Eagles, l’equip hoste.

Degut a la falta d’àrbitres certificats enviats per part d’Eagles i Grims els dos equips van rebre una sanció, fent que perdessin tots els partits de la jornada. A més a més els Grims van arribar a la jornada sent només 6 jugadors, encara que no tinguessin la sanció arbitral, tampoc haurien pogut guanyar aquesta jornada. Tot i així els partits es van jugar tal com es tenia previst i dins l’horari. 

Barcelona Eagles – Nightmare Grims

El primer partit, que va enfrontar l’equip local, els Barcelona Eagles amb l’equip Tarragoní, els Nightmare Grims. Oficialment va acabar amb una doble derrota per incompareixença per les sancions arbitrals. 

Durant el partit disputat després d’un partit força igualat, Eagles va aconseguir una ventatja que van perdre quan Grims van agafar la snitx aconseguint l’empat.

La pròrroga va ser clarament guanyada pels Eagles aconseguit guanyar el primer enfrontament de la lliga per 120*^ – 70* a favor dels Eagles.

Barcelona Eagles – Draco Dormiens

El segon partit va enfrontar l’equip Barceloní amb l’equip egarenc, els Draco Dormiens. 

Draco va tenir un bon començament de partit, aconseguit marcar el primer gol, encara que va ser l’únic que els van poder marcar. Eagles va acabar el seu segon partit amb una victòria aclaparadora per 250* – 10, encara que degut a la falta greu, oficialment el partit el va guanyar Draco Dormiens per 0 – 150*.

Draco Dormiens – Nightmare Grims

L’últim partit de la jornada va enfrontar els dos equips visitants, Draco Dormiens i Nightmare Grims. Els dos equips, amb pocs jugadors que podien jugar l’enfrontament, Draco per lesionats a l’anterior partit i Grims per la falta de jugadors, van decidir, ja que el resultat oficial estava marcat, jugar un partit amb els jugadors que poguessin, tot i que per fer-ho s’incomplissin algunes normes.

El partit que van disputar va finalitzar amb 40 – 220* a favor de Grims, encara que el resultat oficial, igual que al segon partit va ser de 150* – 0.

Entrenament de la selecció

Xerrada de la Selecció a la primera jornada de lliga

Un cop finalitzada la primera jornada de lliga, el seleccionador es va adreçar a tots els presents per motivar-los a participar als entrenaments de la selecció que es faran durant les jornades de lliga i va comunicar que la aquest cop la selecció no podria anar al Mundial degut el cost que suposa pels jugadors anar fins a Richmond, Estats Units, ciutat on se celebrarà aquest Juliol. Tot i aquesta mala noticia, la selecció participarà als Continental Games que se celebraran a Escòcia.

Així doncs animem a tothom a participar als diferents entrenaments de la selecció i a donar suport a la nostra selecció.

Us esperem amb els braços oberts a la pròxima jornada, el dia 15 o 16 de febrer a Tarragona.

Seleccionador a la primera jornada de lliga

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments