Inici selecció catalana 2020-2021

26 juliol 2021 | Selecció

La selecció catalana es posa en marxa! A continuació teniu un resum de la informació que heu de tenir en compte si voleu participar-hi (en qualsevol cas cal ser soci de l’AQC). Teniu tots els detalls al següent document:

Voleu ser seleccionador o entrenador nacional?

Teniu del 1 al 8 d’agost per a enviar candidatures a la Junta Directiva, les quals seran revisades per la mateixa i finalment votades en l’Assemblea General la 3a setmana d’agost. Seleccionador i entrenador són dues posicions separades que poden ajuntar-se, en una mateixa persona.

Voleu formar part del cos tècnic de la selecció nacional?

L’entrenador nacional determina les posicions al cos tècnic de la selecció, podeu contactar amb ell o ella una vegada se’n faci pública l’assignació del càrrec.

Voleu competir amb la selecció nacional?

El seleccionador nacional establirà els criteris de selecció dels que en vulguin formar part i durant la segona setmana del febrer de 2022 la Junta Directiva ratificarà la selecció final comprovant que tothom és elegible. Si teniu dubtes sobre la vostra elegibilitat, d’acord amb la normativa de l’IQA, podeu contactar amb la Junta Directiva.

Voleu assistir als entrenaments de la selecció nacional?

Podran participar-hi jugadors que no siguin socis de l’AQC o que no formin part oficialment de la selecció, segons determinin el seleccionador i l’entrenador nacional.

Quan competirà la selecció catalana?

L’IQA pretén celebrar els pròxims Jocs Europeus el 2022 (competició per a la qual s’han de presentar candidatures) i la pròxima Copa del Món el 2023 a Richmond, estat de Virgínia, EUA. Això és compatible amb el fet que la selecció catalana jugui partits amistosos abans o després d’aquestes competicions, però tingueu en compte que la selecció es renova cada temporada.


Si teniu qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres!

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments