1a Jornada Lliga 2021/2022

30 setembre 2021 | Lliga Catalana

La primera jornada de la Lliga Catalana va ser el passat diumenge 19 de setembre a Tarragona i hi van participar Nightmare Grims (equip local), Barcelona Eagles i Bocs Folls. El roster de cada equip era ben diferent, des d’un roster complet per part d’Eagles fins a un amb pocs canvis per part de Bocs.

El primer partit va ser dels grans veterans, Grims contra Eagles. El partit va ser molt ajustat mantenint una diferència en gairebé tot el partit de 10 punts a favor d’Eagles, al final del partit Eagles va aconseguir separar distàncies fins als 20:40, però la captura de l’esnitx per part de Grims va donar la primera victòria de la temporada a l’equip de Tarragona per 50*:40.

El segon partit va mantenir l’equip local al terreny de joc, enfrontant a Grims contra Bocs. Com en el primer partit, el marcador va estar molt igualat en tot moment, mantenint un lleuger avantatge per part de Grims tot i no sortir en cap moment de rang d’esnitx. El partit va acabar amb una captura de Bocs quan el marcador estava a 50:30, marcant la victòria pels de Manresa amb un 50:60*.

El tercer i últim partit de la jornada va enfrontar Bocs contra Eagles. A diferència dels altres partits, aquest no va ser ajustat, potser perquè Bocs ja estaven cansats del partit anterior. Tot i això van aconseguir remuntar una puntuació de 00:50 a favor d’Eagles per acabar a 50:80 abans de la captura de l’esnitx per part d’Eagles, la qual va deixar el marcador a 50:110* i donant l’última victòria als de Barcelona.

Tot i que tots els equips van guanyar i perdre un partit, els partits de Bocs es consideren perduts per incompareixença a causa de la falta d’àrbitres durant la jornada, pèrdua que poden rebre també els Grims, que estan a l’espera de la resolució d’un error informàtic a l’hora d’obtenir el títol d’àrbitre principal. Fins que es resolgui l’error, Grims comptarà els seus partits com a incompareixença.

A més a més, tant Eagles com Grims van rebre una falta lleu. Els primers per no proposar un cos arbitral i els segons per no proporcionar un camp amb les mides reglamentàries.

També teniu disponibles algunes fotografies de la jornada que podeu utilitzar sempre que mencioneu a l’AQC.

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments