Assemblea 16/09/2019

20 setembre 2019 | Assemblees

El passat dimarts 16 de setembre va tenir lloc la primera assemblea amb la nova junta i amb dos nous equips participant com a membres, Draco Dormiens i Buckbeak Riders.

L’acta de l’assemblea tenia només quatre punts i va durar durar una hora i mitja i degut a problemes a la hora de donar els permisos a alguns dels nous representants va començar un quart d’hora després de la hora prevista .

Moció 1

Debat i votació sobre la partida extraordinaria per al manteniment del compte de l’AQC. Quantificada en 48€ anuals, com a molt.

Aquesta moció proposada per la Junta era necessaria per poder crear un compte bancari propi de l’Associació.

Els equips dubtaven si el cost seria un extra sobre la cuota o si s’hauria de treure sobre alguna de les partides pressupostades. El president va respondre que el cost anirà inclòs a la cuota i que degut a l’increment d’equips i per tant d’ingressos, no es preveu haver de rebaixar cap partida.

Tot seguit es va afegir un nou punt a la assemblea per decidir si presentar nous pressupostos aquesta temporada o mantenir els pressupostos de la passada temporada. Es va votar sobre la moció, aprovant-se per unanimitat, permetent així poder crear el compte.

Moció 1.2

Convocar una assemblea per a presentar nous pressupostos.

 La proposta es va acceptar per quatre vots a favor i una abstenció de Riders. La junta ha convocat la següent assemblea pel dilluns 7 d’Octubre per la nit.

Moció 2

Discussió sobre l’estat de la Copa Catalunya, revisió de format i de candidatures.

La segona proposta va començar amb la presentació del document presentat l’any anterior creat per André Govett que podreu trobar a continuació.


Descarregar propostes lliga i copa

Degut a la presentació de la proposta a la mateixa assemblea, Bocs Folls va demanar que per futures ocasions es posi un límit per a presentar documents respecte els punts de l’assemblea.

Tot seguit es van revisar les diferents opcions de copa proposades al document i la es va comentar la possibilitat de fer la copa en dos dies en lloc d’un com les anteriors Copes.

Format Copa Catalana 2019-2020

Tots els equips van votar a favor de la proposta 3 del document excepte Eagles que va votar en Blanc.

Moció 3

Organització de la Lliga catalana, revisió de format. Assignar dates i equip hoste a cada jornada.

Bocs Folls van començar demanant aplaçar la moció per a la propera assemblea per donar temps parlar-ho amb els jugadors. La votació per aplaçar la moció per la pròxima assemblea es va aprovar per unanimitat.

Moció 4

Debat i votació sobre la creació d’un grup de treball per redactar un règim intern base que tots els equips puguin adoptar

 Bocs Folls va enviar el seu Règim Intern per facilitar la feina al grup de treball si s’accepta. Riders va preguntar quin és el contingut del Règim intern i el Secretari va explicar el que sol incloure. Bocs Folls va fer una altra pregunta, si el Règim intern que creï aquest grup de treball (en cas que s’accepti la moció) serà d’obligat compliment, el president respon que no, la idea és crear un document base per ajudar als equips amb un exemple bàsic de Règim Intern.

La votació per la moció quarta moció es va aprovar per unanimitat.

Finalment el Secretari va preguntar si hi havia algun equip preparant una candidatura per la Copa, i també va demanar que els equips preveguin quan els anirà millor organitzar les jornades de lliga i que enviïn els membres que participaran al grup de treball aprovat a la última moció durant aquest setmana. Bocs Folls respon que estan mirant de presentar candidatura.

Per acabar, si voleu llegir l’acta oficial la trobareu a continuació.


Acta assemblea

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments