Assemblea 05/04/2021

14 abril 2021 | Assemblees

El dilluns 05 d’abril, tot just acabant els dies de festa, es va celebrar una nova assemblea on van tornar a participar tots els equips (Barcelona Eagles, Bocs Folls, Buckbeak RidersDraco Dormiens i Nightmare Grims). La representant d’Eagles no va poder asistir a la hora de l’assemblea pero la van poder substituir fins que va arribar, cosa que no va dificultar l’assemblea.

Inicialment a l’acta només hi havia un punt, però a petició dels Grims es va afegir el segon punt.

Moció 1.- Debat i votació proposta d’estatuts del grup de treball de revisió dels estatus

Es votarà en si es modifiquen els estatus de l’associació d’acord amb les propostes treballades pel grup de treball de revisió dels estatus. Fitxer adjunt en aquest directori.

Es poden trobar les modificacions i incorporacions en color verd i els punts descartats en color vermell.

El grup de treball amb representatns de tots els equips, creat després de l’assemblea del 28 de maig ha estat treballant en les modificacions dels estatuts que es proposen en aquesta moció.

Per tal d’agilitzar el procés aprovació de les modificacions, la junta va demanar als representants que enviessin per correu aquells punts que no veien correctes o tinguessin dubtes. D’aquesta manera, en cas de no haver-hi queixes (com va ser el cas) es faria una única votació per l’aprobació de tots els canvis en conjunt.

Així doncs, la junta va començar comunicant que no s’havia rebut cap proposta o dubtes sobre els punts. També va notificar la correcció d’una errada a l’article 13 punt 2 on no es veia el canvi correctament marcat.

Tot seguit es van votar el canvis.

  • A favor: Draco, Grims. Riders, Bocs
  • En blanc: Eagles

Per tant, es van aprovar totes les modificacions dels estatuts.

Moció 2.- Debat sobre la viabilitat de la Copa Catalunya

Revisió de l’estat actual per la celebració de la copa i de possibles candidatures.

Com que la moció es va afegir a petició dels Grims, la junta va els va demanar si volien exposar el motiu pel qual van demanar la moció, abans de comentar-ho, Grims van demanar que la junta expliqués la situació actual de la Copa.

La junta va comentar que fins al moment no s’havia rebut cap candidatura per la Copa i que per la situació tampoc es podia garantir que la Copa se celebri.

Un cop explicada la situació per part de la junta, Grims van dir que havien parlat el tema amb els membres de l’equip i que veien molt difícil poder fer la Copa degut a les restriccions i la situació en general. A més a més, van preguntar qué passaria amb el spot a l’EQC en cas de no participar-hi per culpa del COVID.

Responent a la pregunta, la junta va respondre que és possible que l’EQC tampoc es disputi i que la decisió final encara s’ha de prendre des de Quidditch Europa.

Tornant a la Copa, Eagles va comentar si es poden presentar candidatures amb data de juliol, mirant d’estitar al màxim les dates. I Riders exposar que al abril hauria de començar la vacunació massiva, que es podria aplaçar la decició unes setmens o un mes, també van afegir que per part de Riders voldrien buscar alguna alternativa (torneig no oficial) per poder jugar.

Continuant amb el debat, Bocs va dir que estava a favor d’apurar les dates tal com deien Eagles i també de fer un torneig no competitiu com deien Riders.

La junta va recordar que el termini que es va presentar per les candidatures de la VII Copa Catalunya era fins el 30 d’abril, podent celebrar-se la Copa durant els mesos de juny i juliol. Seguint la proposta d’Eagles, la junta va proposar allargar el temps de presentació de candidatures i escurçar el temps per celebrar-se, en un mes, quedant la presentació de candidatures fins al 31 de Maig i la celebració de la copa només al juliol.

Grims va recalcar que creien que era millor cancelar la Copa tal com estan les coses.

Eagles va preguntar si en cas de fer-se un torneig no oficial es necesitarien camps reglamentaris, la junta va respondra la pregunta dient que no era el moment de parlar de possibles tornejos oficials, que es centrés el debat en la Copa i que ja es parlaria sobre el torneig no oficial quan arribi el moment si es cancela la Copa.

Finalment es vota per allargar el termini de candidatures i limitar les dates de la Copa només al juliol, obtenint unanimitat en l’aprovació, encara que Grims continuava a favor de cancelar la Copa directament.

L’assemblea va acabar, al igual que amb l’assemblea que es va fer al setembre mantenint l’esperança per poder tornar a jugar, tot i que aquest cop el resultat de les votacions va ser més conjunt que al setembre.

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments