Assembla 30/05/2021

31 maig 2021 | Assemblees, Eleccions

Els dies 27 a 29 de maig hi ha hagut les eleccions a la nova junta i tal com vam anunciar, el 30 hi havia l’assemblea per ratificar els resultats.

L’assemblea va començar amb l’espera per part de la junta i la major part dels equips (Bocs Folls, Buckbeak Riders, Draco Dormiens), ja que els equips veterans (Barcelona Eagles i Nightmare Grims) tenien problemes tècnics.

L’acta només contenia un únic punt, en principi ràpid, que es va allargar durant una hora.

Moció 1.- Ratificació dels resultats de les eleccions a junta directiva

Per començar es van presentar els resultats de les eleccions.

Resultats eleccions junta 2021 -2025
Resultats eleccions junta 2021 -2025
  • Martí Sala: 19
  • En blanc: 3
  • Nul: 0
  • Invàlid: 5

Amb una participació del 34,38% (22 de 64 socis) i 5 vots de gent no registrada, un 86,4% va votar a favor de l’única candidatura que es va presentar, per tant, sortint escollida. La candidatura la formen Martí Sala com a president, David Martinez com a vicepresident, Marc Alcalà com a secretari, Mikel Aulet com a tresorer i Marc Couto com a vocal,

Tot seguit es va procedir a la ratificació dels resultats, que es va aprovar per unanimitat.

El president sortint va fer un breu resum de la legislatura, remarcant que la pandèmia de la COVID ha impossibilitat fer la majoria de feina prevista, tot i que això podria ser el ser un dels motius, juntament amb el bon ambient a la junta, pels quals no ha acabat tant cremat com altres cops. També va indicar que deixa de ser president, tot i que continua a la junta, deixant al Martí (secretari sortint) liderar l’associació.

Un cop fet el discurs de sortida del president, els membres de la nova junta van acceptar els càrrecs, amb breus discursos.

Finalment es va procedir als precs i preguntes, on Eagles va preguntar si s’havia decidit alguna cosa sobre les quotes, ja que a la candidatura s’especificava que hi hauria un augment. El tresorer va respondre que els socis que van pagar la quota de la temporada 2020-2021 no hauran de pagar i que no s’augmentarà la quota en aquesta primera temporada de la nova junta.

Confiem que el canvi de junta, juntament amb el que sembla el final de la pandèmia ajudin a continuar a tirar endavant l’associació i millorar.

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments