Assemblea 22/10/2021

23 octubre 2021 | Assemblees, Copa Catalunya, Lliga Catalana

Aquest divendres 22 d’octubre va tenir lloc l’última assemblea, on, com s’esperava van assistir tots els equips (Barcelona Eagles, Bocs Folls, Buckbeak Riders, Draco Dormiens i Nightmare Grims).

1. Previ

El primer punt, obertura de la sessió i passar acta.

2. Lectura, si escau, i aprovació de l’acta anterior

Es va repassar i aprovar l’acta de l’assemblea anterior.

3. Discussió i aprovació de les Bases dels pressupostos participatius

La junta va exposar el document de bases dels pressupostos participatius, una partida dels pressupostos aprovats anteriorment. Primerament van indicar que la idea d’aquestes bases és que puguin servir per pròximes temporades amb canvis mínims i millores. Les propostes que es poden enviar poden ser de qualsevol membre de l’associació, per aquest motiu també es va demanar als equips que animin als seus socis que hi proposin projectes.

Cap equip va fer-ne comentaris i es van aprovar les bases per unanimitat.

4. Discussió i aprovació de les modificacions del Reglament general de la Lliga Catalana 2021-22.

Primerament la junta va explicar els canvis, que es van decidir després de veure alguns problemes de calendari durant les últimes jornades. Els canvis pretenien donar més temps als equips entre que es tanca una jornada (l’últim dia en què l’equip local pot definir la data, hora i lloc de la jornada, fins dues setmanes abans de la jornada) i l’enviament de les actualitzacions de les llistes d’equip i propostes d’àrbitres, que actualment era la mateixa data. Això doncs, tal com va especificar la junta després del dubte de Grims, es dóna una setmana de marge perquè els equips puguin planificar-se i enviar les llistes.

Les modificacions s’aproven per unanimitat.

5. Discussió i aprovació de la candidatura de Copa Catalunya 2021-22 i les despeses associades

L’única candidatura rebuda va ser la de Bocs Folls i que la data especificada seria el dilluns 6 de desembre, recordant que aquell dia és festiu.

A la candidatura s’exposa que hi ha un aforament màxim i Riders va preguntar per aquest punt. La junta va explicar que la normativa pot canviar d’ara al desembre i que avisaran si hi ha canvis.

Les despeses associades feien referència a la compra de partits de Quidditch Live!, aplicació web utilitzada durant les primeres jornades en el seu format gratuït. En fer servir la versió de pagament es poden preparar els partits amb antelació i veure el seu desenvolupament en temps real des de la mateixa web. La quota proposada seria la més petita, 35 partits per 50 €, els quals donaria per tots els partits de Lliga i Copa que hi ha a partir d’ara.

A petició de Grims, la junta va reiterar en la quantitat de partits que es podrien utilitzar i que degut a que el cost del camp és de 0 € respecte dels 400 € pressupostats, el cost entraria dintre del pressupost sense problemes.

Tant la candidatura com de despesa de Quidditch Live! es van aprovar per unanimitat.

6. Realització del sorteig d’assignació del Cupó de Certificació Arbitral

En aquest punt es va realitzar el sorteig de l’ordre d’assignació del Cupó. Hi havia gent que tot i presentar-se a l’hora del sorteig ja tenia el títol i, per tant, van quedar fora. Es va realitzar mitjançant la web random.org.

Finalment l’ordre va ser el següent:

  1. Alba Marcial
  2. Antonio Alcalde
  3. Ainhoa Concustell

7. Compensació econòmica a Bocs Folls Quidditch

Tal com van proposar en l’anterior Copa que es va dur a terme a Sant Joan de Vilatorrada, Bocs va proposar un finançament a l’equip de 50 € en concepte de lloguer del camp, ja que hi tenen accés perquè paguen l’assegurança de responsabilitat civil, la qual cosa els costa 153 € anuals.

La junta recorda que afegint aquest cost al de la compra de l’aplicació del punt 5, sumen un total de 100 € i continua sent molt inferior als 400 € pressupostats i que, per tant, no hi ha problemes pel que fa a pressupost.

Com la resta de punts, es va aprovar per unanimitat.

8. Torn obert de paraules

Cap equip va voler comentar cap tema, així que l’assembela va finalitzar.

Pròxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments